Home

Ik kook graag.
Ik eet graag.
Ik deel graag.
Ik schrijf graag.
Hier doe ik het allemaal.

Foto blog kopje

Eten is voor mij een beetje een obsessie, geloof ik. Ik heb altijd gezien wat er in andermans brooddoos zit. Ik loop nooit een restaurantje voorbij zonder de menukaart te scannen. En ik durf al eens met een notitieboekje in de hand naar Dagelijkse Kost, Bill’s Food of Nigella Bites te kijken.

Eten moet vooral lekker zijn, en gezellig, maar onze gezondheid en planeet zijn toch bijna net even belangrijk. Naast lekker, moet eten vooral goed voor ons zijn. Maar dat is moeilijker dan je zou denken. Want wat is nu goed voor ons? Ik heb zo veel vragen, en er zijn nog veel meer antwoorden. En allemaal spreken ze elkaar tegen. De ene dag wordt iets gepromoveerd tot superfood, de andere dag wordt het alweer afgeschilderd als ‘absoluut te vermijden’. Wat moet je dan wel doen?

IMG_0344

Eigenlijk is dat zo moeilijk niet: eet puur en vers. En geniet. Ik kook mijn eigen potje (en deel het liefst met zoveel mogelijk mensen!). Zo weet ik in elk geval zeker wat erin zit. En ik maak het zo gezond als ik wil, afhankelijk van wat mijn lichaam volgens mij nodig heeft, met respect voor het milieu. Met deze blog wil ik vooral mijn liefde voor eten met jullie delen. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met mijn gerechtjes, maar maak er vooral ook je eigen versie van. Niets zo fijn als nieuwe smaken en combinaties ontdekken.

En ik heb vooral nooit gezegd dat het altijd gezond moet zijn!

Emma

Blijf op de hoogte via mijn Facebookpagina! https://www.facebook.com/soppafest?ref=ts&fref=ts
Blijf op de hoogte via mijn Pinterestpagina! http://www.pinterest.com/soppafest/

Advertenties

2 thoughts on “Over Soppa Fest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s